Nabeschouwing Rapid Wien - Wolfsberger AC (1-3) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 10 september 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Rapid Wien het zaterdag 10 september 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wolfsberger AC. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Wolfsberger AC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Wolfsberger AC (1-3)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Wolfsberger AC is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 1-3 overwinning voor Wolfsberger AC. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 11 minuten. T. Baribo maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Wolfsberger AC vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Wolfsberger AC vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Malone op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Wolfsberger AC, waarmee M. Malone zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 91 minuten deed B. Zimmermann iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Rapid Vienna werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Rapid Vienna echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Wolfsberger AC.

LIVE Rapid Wien - Wolfsberger AC 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Wolfsberger AC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Moormann Rapid Vienna
11' Penalty Wolfsberger AC Penalty T. Baribo Wolfsberger AC 0-1
14' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Malone met assist van T. Baribo Wolfsberger AC 0-2
17' VAR: Afgekeurd doelpunt P. Ince Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel P. Ince Wolfsberger AC
27' Wissel Rapid Vienna Wissel J. Auer voor M. Moormann Rapid Vienna
46' Wissel Rapid Vienna Wissel B. Zimmermann voor P. Greil Rapid Vienna
46' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Schick voor M. Koscelnik Rapid Vienna
60' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor K. Wimmer Rapid Vienna
65' Doelpunt Wolfsberger AC Doelpunt M. Malone met assist van T. Ballo Wolfsberger AC 0-3
69' Wissel Rapid Vienna Wissel L. Querfeld voor K. Wimmer Rapid Vienna
69' Wissel Rapid Vienna Wissel F. Druijf voor A. Pejic Rapid Vienna
72' Wissel Wolfsberger AC Wissel N. Vergos voor T. Baribo Wolfsberger AC
74' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor B. Zimmermann Rapid Vienna
76' Wissel Wolfsberger AC Wissel E. Omic voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
87' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Taferner voor T. Ballo Wolfsberger AC
87' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Novak voor A. Jasic Wolfsberger AC
91' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt B. Zimmermann Rapid Vienna 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Wolfsberger AC
Opstellingen Rapid Wien - Wolfsberger AC
De opstellingen van Rapid Wien en Wolfsberger AC zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rapid Wien gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Wolfsberger AC zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.