Nabeschouwing Salzburg - Hartberg (1-0) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Salzburg het zaterdag 29 oktober 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Salzburg - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Hartberg (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Gerhard Grobelnik geëindigd in een 1-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door N. Okafor, waarmee Salzburg met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Salzburg uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Salzburg - Hartberg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Salzburg Wissel N. Okafor voor B. Sesko Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel A. Ulmer voor M. Wober Salzburg
46' Wissel Salzburg Wissel M. Kjaergaard voor N. Seiwald Salzburg
48' Doelpunt Salzburg Doelpunt N. Okafor Salzburg 1-0
64' Wissel Salzburg Wissel L. Gourna-Douath voor D. Kameri Salzburg
69' Wissel Hartberg Wissel D. Tadic voor S. Paintsil Hartberg
78' Wissel Hartberg Wissel E. Almog voor A. Ejupi Hartberg
87' Wissel Salzburg Wissel S. Baidoo voor L. Agyekum Salzburg
87' Wissel Hartberg Wissel R. Kriwak voor T. Rotter Hartberg
87' Wissel Hartberg Wissel T. Kainz voor J. Heil Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Hartberg
Opstellingen Salzburg - Hartberg
De opstellingen van Salzburg en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Salzburg - Hartberg

Salzburg en Hartberg treffen elkaar in de 14e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gerhard Grobelnik en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Hartberg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 6 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Hartberg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Salzburg 10
Winst Hartberg 0
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 1e positie staat, terwijl we Hartberg terugvinden op de 12e plaats.