Nabeschouwing Salzburg - Rapid Wien (1-1) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Salzburg het zondag 18 september 2022 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Salzburg - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Rapid Wien (1-1)

De Tipico Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Salzburg en Rapid Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van B. Sesko. Rapid Vienna kwam na 21 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. Querfeld, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Salzburg - Rapid Wien 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Salzburg Doelpunt B. Sesko met assist van L. Sucic Salzburg 1-0
21' Doelpunt Rapid Vienna Doelpunt L. Querfeld Rapid Vienna 1-1
25' Wissel Salzburg Wissel N. Capaldo voor D. Kameri Salzburg
30' VAR: Afgekeurd doelpunt R. Šimić Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel R. Šimić Salzburg
40' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor G. Burgstaller Rapid Vienna
61' Wissel Rapid Vienna Wissel M. Grull voor B. Zimmermann Rapid Vienna
67' Wissel Salzburg Wissel S. Koita voor R. Simic Salzburg
67' Wissel Salzburg Wissel M. Kjaergaard voor N. Seiwald Salzburg
73' Wissel Rapid Vienna Wissel F. Druijf voor N. Kuhn Rapid Vienna
75' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor R. Kerschbaum Rapid Vienna
79' Wissel Salzburg Wissel M. Wober voor A. Ulmer Salzburg
91' Wissel Rapid Vienna Wissel T. Schick voor G. Burgstaller Rapid Vienna
93' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor A. Dedic Salzburg
93' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor M. Sollbauer Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Rapid Wien
Opstellingen Salzburg - Rapid Wien
De opstellingen van Salzburg en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Salzburg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.