Nabeschouwing Wattens - Austria Wien (0-0) || Tipico Bundesliga 2022/2023

Zondag 6 november 2022 - 14:30 uur



In de Tipico Bundesliga 2022/2023 neemt Wattens het zondag 6 november 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Gernot Langes Stadion in Wattens.

Via de Wattens - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Austria Wien (0-0)

De Tipico Bundesliga 2022/2023 wedstrijd tussen Wattens en Austria Wien geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Wattens en Austria Wien gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Austria Wien kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Dieter Muckenhammer niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wattens - Austria Wien
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
14
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
109
71
Gevaarlijke aanvallen
50
39
Passes
398
423
Overtredingen
13
9
Buitenspel
0
6
Corners
4
7
Wissels
4
4
LIVE Wattens - Austria Wien 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
62' Wissel Austria Wien Wissel A. Gruber voor A. Jukic Austria Wien
62' Wissel Austria Wien Wissel I. Drame voor N. Dovedan Austria Wien
64' Wissel WSG Tirol Wissel T. Prica voor S. Ogrinec WSG Tirol
69' Wissel Austria Wien Wissel C. Keles voor M. Polster Austria Wien
74' Wissel WSG Tirol Wissel Z. Rogelj voor N. Prelec WSG Tirol
74' Wissel WSG Tirol Wissel J. Ertlthaler voor T. Sabitzer WSG Tirol
84' Gele kaart WSG Tirol Gele kaart voor J. Ertlthaler WSG Tirol
84' Wissel WSG Tirol Wissel O. Okungbowa voor B. Blume WSG Tirol
92' Gele kaart Austria Wien Gele kaart voor I. Drame Austria Wien
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Austria Wien
Opstellingen Wattens - Austria Wien
De opstellingen van Wattens en Austria Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Austria Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Thomas Silberberger
Wissels Wattens
# Speler Pos.
13 Benjamin Ozegovic K
16 Osarenren Okungbowa M
17 Johannes Naschberger M
77 Julius Ertlthaler M
21 Žan Rogelj M
19 Justin Forst A
33 Tim Prica A
Formatie 4-2-3-1
Coach Manfred Schmid
Wissels Austria Wien
# Speler Pos.
99 Mirko Kos K
39 Georg Teigl V
5 Matan Baltaksa V
8 James Holland M
7 Can Keles A
44 Ibrahima Drame A
17 Andreas Gruber A
Voorbeschouwing Wattens - Austria Wien

Wattens en Austria Wien treffen elkaar in de 15e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dieter Muckenhammer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wattens en Austria Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 13 augustus 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Austria Wien. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Austria Wien favoriet. 4 keer wist de ploeg van Wattens te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Wattens. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wattens 2
Winst Austria Wien 4
Gelijkspel 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wattens op een 5e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Wattens - Austria Wien Opstelling Wattens Opstelling Austria Wien Live Wattens - Austria Wien Live Wattens - Austria Wien kijken Wattens - Austria Wien kijken Live Wattens - Austria Wien stream Wattens - Austria Wien Fox Sports Nabeschouwing Wattens - Austria Wien Uitslag Wattens - Austria Wien Statistieken Wattens - Austria Wien Tipico Bundesliga 2022/2023 Wattens - Austria Wien wedden Wattens - Austria Wien gokken Wattens - Austria Wien Unibet