Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Hartberg (2-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 7 april 2024 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Austria Klagenfurt het zondag 7 april 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Wörthersee Stadion in Klagenfurt.

Via de Austria Klagenfurt - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Klagenfurt - Hartberg (2-2)

De Tipico Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Austria Klagenfurt en Hartberg geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. Maximilian Entrup maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Hartberg vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Austria Klagenfurt kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Kosmas Gezos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette Dominik Prokop zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hartberg de leiding in de wedstrijd nam.

Andy Irving zette Austria Klagenfurt even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Florian Jäger toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Austria Klagenfurt - Hartberg 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Klagenfurt - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Peter Pacult Austria Klagenfurt
25' Penalty Hartberg Penalty Maximilian Entrup Hartberg 0-1
28' Doelpunt Austria Klagenfurt Doelpunt Kosmas Gezos met assist van Nicolas Wimmer Austria Klagenfurt 1-1
38' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor N. Binder Austria Klagenfurt
40' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Christopher Cvetko Austria Klagenfurt
46' Doelpunt Hartberg Doelpunt Dominik Prokop Hartberg 1-2
47' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Ruben Providence Austria Klagenfurt
46' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Jonas Arweiler voor Sinan Karweina Austria Klagenfurt
54' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Phillip Menzel Hartberg
57' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Aaron Sky Schwarz voor Christopher Cvetko Austria Klagenfurt
57' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Andy Irving voor Max Besuschkow Austria Klagenfurt
58' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Mark Jackson voor Jannik Thomas Robatsch Austria Klagenfurt
64' Wissel Hartberg Wissel Mario Kröpfl voor Ruben Providence Hartberg
76' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Jürgen Heil  Hartberg
76' Jürgen Heil  Hartberg
78' Wissel Hartberg Wissel Maximilian Fillafer voor Dominik Frieser Hartberg
78' Wissel Hartberg Wissel Thomas Rotter voor Dominik Prokop Hartberg
83' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Florian Jaritz voor Till Schumacher Austria Klagenfurt
85' Wissel Hartberg Wissel Julian Halwachs voor Tobias Kainz Hartberg
97' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Raphael Sallinger Hartberg
98' Penalty Austria Klagenfurt Penalty Andy Irving Austria Klagenfurt 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Klagenfurt - Hartberg
Opstellingen Austria Klagenfurt - Hartberg
De opstellingen van Austria Klagenfurt en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Austria Klagenfurt gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.