Nabeschouwing Austria Lustenau - Austria Wien (0-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 6 augustus 2023 - 17:00 uurIn de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Austria Lustenau het zondag 6 augustus 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Planet Pure Stadion in Lustenau.

Via de Austria Lustenau - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Austria Lustenau - Austria Wien (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Austria Lustenau en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Alan Kijas geëindigd in een 0-2 overwinning voor Austria Wien. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Austria Lustenau - Austria Wien
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
11
25
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
70
130
Gevaarlijke aanvallen
32
64
Passes
336
432
Overtredingen
10
13
Buitenspel
2
5
Corners
0
12
Wissels
5
5
LIVE Austria Lustenau - Austria Wien 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Austria Lustenau - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Austria Lustenau - Austria Wien
Opstellingen Austria Lustenau - Austria Wien

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Austria Lustenau - Austria Wien

Austria Lustenau en Austria Wien treffen elkaar in de 2e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Kijas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Austria Lustenau en Austria Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 11 juni 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Austria Wien. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Austria Lustenau als Austria Wien wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Austria Lustenau 1
Winst Austria Wien 1
Gelijkspel 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Austria Lustenau op een 6e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Austria Lustenau - Austria Wien Opstelling Austria Lustenau Opstelling Austria Wien Live Austria Lustenau - Austria Wien Live Austria Lustenau - Austria Wien kijken Austria Lustenau - Austria Wien kijken Live Austria Lustenau - Austria Wien stream Austria Lustenau - Austria Wien Fox Sports Nabeschouwing Austria Lustenau - Austria Wien Uitslag Austria Lustenau - Austria Wien Statistieken Austria Lustenau - Austria Wien Tipico Bundesliga 2023/2024 Austria Lustenau - Austria Wien wedden Austria Lustenau - Austria Wien gokken Austria Lustenau - Austria Wien Unibet