Nabeschouwing Blau-Weiß Linz - Salzburg (1-1) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Blau-Weiß Linz het zaterdag 17 februari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Linzer Stadion in Linz.

Via de Blau-Weiß Linz - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blau-Weiß Linz - Salzburg (1-1)

De Tipico Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Blau-Weiß Linz en Salzburg geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Salzburg kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Petar Ratkov. Blau-Weiß Linz kwam na 11 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Manuel Maranda, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 97e minuut moest Blau-Weiß Linz verder met een man minder nadat Kristijan Dobraš een rode kaart had gekregen. Het lukte Salzburg in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Blau-Weiß Linz - Salzburg 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blau-Weiß Linz - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Salzburg Doelpunt Petar Ratkov Salzburg 0-1
11' Doelpunt Blau-Weiß Linz Doelpunt Manuel Maranda met assist van Fabio Strauss Blau-Weiß Linz 1-1
15' Gele kaart Blau-Weiß Linz Gele kaart voor Gerald Scheiblehner Blau-Weiß Linz
30' Gele kaart Blau-Weiß Linz Gele kaart voor Fabio Strauss Blau-Weiß Linz
57' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Alexander Briedl voor Marco Krainz Blau-Weiß Linz
65' Wissel Salzburg Wissel Sekou Koita voor Fernando  Salzburg
65' Wissel Salzburg Wissel Aleksa Terzic voor Andreas Ulmer Salzburg
70' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel João Luiz voor Julian Gölles Blau-Weiß Linz
71' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Simon Seidl voor Conor Noß Blau-Weiß Linz
71' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Kristijan Dobraš voor Stefan Feiertag Blau-Weiß Linz
76' Wissel Salzburg Wissel Roko Simic voor Petar Ratkov Salzburg
85' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor Gerhard Struber Salzburg
91' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel Danilo Mitrović voor Tobias Koch Blau-Weiß Linz
97' Rode kaart Blau-Weiß Linz Rode kaart voor Kristijan Dobraš Blau-Weiß Linz
90' Kristijan Dobraš Blau-Weiß Linz
Video hoogtepunten en samenvatting Blau-Weiß Linz - Salzburg
Opstellingen Blau-Weiß Linz - Salzburg
De opstellingen van Blau-Weiß Linz en Salzburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blau-Weiß Linz gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Salzburg zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.