Nabeschouwing LASK Linz - Rapid Wien (5-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 28 april 2024 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt LASK Linz het zondag 28 april 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Rapid Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in TGW Arena in Pasching.

Via de LASK Linz - Rapid Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing LASK Linz - Rapid Wien (5-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen LASK Linz en Rapid Wien is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 5-0 overwinning voor LASK Linz. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 31 minuten. Marin Ljubicic maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee LASK Linz vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. LASK Linz vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Florian Flecker op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van LASK Linz, waarmee Adil Taoui zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam LASK Linz geen gas terug, waardoor in de 56e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Sascha Horvath. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor LASK Linz. Deze werd gescoord door Marin Ljubicic in de 60e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christopher Jäger en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van LASK Linz.

LIVE LASK Linz - Rapid Wien 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd LASK Linz - Rapid Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Adil Taoui LASK Linz
31' Penalty LASK Linz Penalty Marin Ljubicic LASK Linz 1-0
36' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Florian Flecker met assist van Andrés Andrade LASK Linz 2-0
38' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Adil Taoui LASK Linz 3-0
41' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor N. Sattlberger Rapid Vienna
43' Wissel Rapid Vienna Wissel Christoph Lang voor I. Seydi Rapid Vienna
46' Wissel Rapid Vienna Wissel Terence Kongolo voor Leopold Querfeld Rapid Vienna
46' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Roman Kerschbaum Rapid Vienna
56' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Sascha Horvath LASK Linz 4-0
60' Doelpunt LASK Linz Doelpunt Marin Ljubicic met assist van Adil Taoui LASK Linz 5-0
62' Wissel Rapid Vienna Wissel Matthias Seidl voor D. Kaygin Rapid Vienna
62' Wissel Rapid Vienna Wissel Guido Burgstaller   voor Fally Mayulu Rapid Vienna
65' Wissel LASK Linz Wissel Felix Luckeneder voor Valon Berisha LASK Linz
68' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor N. Kasanwirjo Rapid Vienna
68' Gele kaart LASK Linz Gele kaart voor Filip Stojkovic LASK Linz
71' Wissel LASK Linz Wissel Lenny Pintor voor Adil Taoui LASK Linz
71' Wissel Rapid Vienna Wissel Thorsten Schick voor M. Oswald Rapid Vienna
83' Wissel LASK Linz Wissel Sanoussy Ba voor George Bello LASK Linz
83' Wissel LASK Linz Wissel A. Haider voor Sascha Horvath LASK Linz
87' Gele kaart Rapid Vienna Gele kaart voor Christoph Lang Rapid Vienna
Video hoogtepunten en samenvatting LASK Linz - Rapid Wien
Opstellingen LASK Linz - Rapid Wien
De opstellingen van LASK Linz en Rapid Wien zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat LASK Linz gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Rapid Wien zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.