Nabeschouwing Rapid Wien - Hartberg (0-1) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 17:00 uurIn de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Rapid Wien het zondag 13 augustus 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in Allianz Stadion in Wien.

Via de Rapid Wien - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rapid Wien - Hartberg (0-1)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rapid Wien en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Christopher Jäger geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Rapid Wien - Hartberg
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
143
75
Gevaarlijke aanvallen
59
41
Passes
461
346
Overtredingen
11
9
Buitenspel
4
6
Corners
6
6
Wissels
5
4
LIVE Rapid Wien - Hartberg 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rapid Wien - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rapid Wien - Hartberg
Opstellingen Rapid Wien - Hartberg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rapid Wien - Hartberg

Rapid Wien en Hartberg treffen elkaar in de 3e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christopher Jäger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rapid Wien en Hartberg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 12 november 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rapid Wien. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Rapid Wien favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Hartberg slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rapid Wien 6
Winst Hartberg 4
Gelijkspel 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rapid Wien op een 5e positie staat, terwijl we Hartberg terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Rapid Wien - Hartberg Opstelling Rapid Wien Opstelling Hartberg Live Rapid Wien - Hartberg Live Rapid Wien - Hartberg kijken Rapid Wien - Hartberg kijken Live Rapid Wien - Hartberg stream Rapid Wien - Hartberg Fox Sports Nabeschouwing Rapid Wien - Hartberg Uitslag Rapid Wien - Hartberg Statistieken Rapid Wien - Hartberg Tipico Bundesliga 2023/2024 Rapid Wien - Hartberg wedden Rapid Wien - Hartberg gokken Rapid Wien - Hartberg Unibet