Nabeschouwing Rheindorf Altach - Hartberg (1-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 24 februari 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Rheindorf Altach het zaterdag 24 februari 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Hartberg. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Hartberg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Hartberg (1-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Hartberg is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Hartberg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Mike-Steven Bähre, waarmee Rheindorf Altach met 1-0 de leiding nam. In de 47e minuut moest Gustavo Balotelli van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Harald Lechner een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Rheindorf Altach verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Dominik Frieser namens Hartberg in de 67e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Donis Avdijaj namens Hartberg in de 84e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Harald Lechner, waardoor Hartberg dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rheindorf Altach - Hartberg 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Hartberg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Rheindorf Altach Doelpunt Mike-Steven Bähre met assist van Gustavo Balotelli Rheindorf Altach 1-0
47' Rode kaart Rheindorf Altach Rode kaart voor Gustavo Balotelli Rheindorf Altach
49' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor Joachim Standfest Rheindorf Altach
46' Wissel Rheindorf Altach Wissel Ousmane Diawara voor Vesel Demaku Rheindorf Altach
58' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Markus Schopp Hartberg
60' Wissel Hartberg Wissel Dominik Frieser voor Mamadou Sangare Hartberg
67' Doelpunt Hartberg Doelpunt Dominik Frieser met assist van Donis Avdijaj Hartberg 1-1
80' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Ibane Bowat Hartberg
81' Wissel Rheindorf Altach Wissel Lukas Gugganig voor Sandro Ingolitsch Rheindorf Altach
81' Wissel Rheindorf Altach Wissel Mohamed Ouédraogo voor Leonardo Lukačević Rheindorf Altach
84' Doelpunt Hartberg Doelpunt Donis Avdijaj met assist van Dominik Frieser Hartberg 1-2
87' Gele kaart Rheindorf Altach Gele kaart voor Lukas Fadinger Rheindorf Altach
88' Wissel Hartberg Wissel Julian Halwachs voor Ruben Providence Hartberg
88' Wissel Rheindorf Altach Wissel Atdhe Nuhiu voor Mike-Steven Bähre Rheindorf Altach
88' Wissel Hartberg Wissel Thomas Rotter voor Donis Avdijaj Hartberg
89' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Dominik Prokop Hartberg
95' Gele kaart Hartberg Gele kaart voor Dominik Frieser Hartberg
93' Wissel Hartberg Wissel Maximilian Fillafer voor Maximilian Entrup Hartberg
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Hartberg
Opstellingen Rheindorf Altach - Hartberg
De opstellingen van Rheindorf Altach en Hartberg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rheindorf Altach gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Hartberg zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.