Nabeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg (0-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 29 juli 2023 - 19:30 uurIn de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Rheindorf Altach het zaterdag 29 juli 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Salzburg is onder leiding van scheidsrechter Walter Altmann geëindigd in een 0-2 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Rheindorf Altach - Salzburg
Balbezit
30%
70%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
9
21
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
78
111
Gevaarlijke aanvallen
23
54
Passes
230
558
Overtredingen
12
13
Buitenspel
3
1
Corners
2
8
Wissels
3
4
LIVE Rheindorf Altach - Salzburg 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Salzburg
Opstellingen Rheindorf Altach - Salzburg

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg

Rheindorf Altach en Salzburg treffen elkaar in de 1e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Walter Altmann en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Tipico Bundesliga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Rheindorf Altach en Salzburg in de Tipico Bundesliga vond plaats op 19 maart 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 38 duels tussen beide teams is Salzburg favoriet. 26 keer wist de ploeg van Rheindorf Altach te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Rheindorf Altach. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rheindorf Altach 5
Winst Salzburg 26
Gelijkspel 7
Totaal 38

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Rheindorf Altach - Salzburg Opstelling Rheindorf Altach Opstelling Salzburg Live Rheindorf Altach - Salzburg Live Rheindorf Altach - Salzburg kijken Rheindorf Altach - Salzburg kijken Live Rheindorf Altach - Salzburg stream Rheindorf Altach - Salzburg Fox Sports Nabeschouwing Rheindorf Altach - Salzburg Uitslag Rheindorf Altach - Salzburg Statistieken Rheindorf Altach - Salzburg Tipico Bundesliga 2023/2024 Rheindorf Altach - Salzburg wedden Rheindorf Altach - Salzburg gokken Rheindorf Altach - Salzburg Unibet