Nabeschouwing Rheindorf Altach - Wattens (1-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 17:00 uurIn de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Rheindorf Altach het zondag 13 augustus 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in CASHPOINT Arena in Altach.

Via de Rheindorf Altach - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rheindorf Altach - Wattens (1-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Rheindorf Altach en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Julian Weinberger geëindigd in een 1-0 overwinning voor Rheindorf Altach. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Rheindorf Altach - Wattens
Goals
1
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
20
6
Schoten op doel
8
0
Aanvallen
120
110
Gevaarlijke aanvallen
54
32
Passes
346
407
Overtredingen
13
10
Buitenspel
3
0
Corners
6
1
Wissels
3
5
LIVE Rheindorf Altach - Wattens 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rheindorf Altach - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rheindorf Altach - Wattens
Opstellingen Rheindorf Altach - Wattens

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rheindorf Altach - Wattens

Rheindorf Altach en Wattens treffen elkaar in de 3e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Julian Weinberger en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rheindorf Altach en Wattens in de Tipico Bundesliga vond plaats op 2 juni 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Rheindorf Altach favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Wattens slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rheindorf Altach 4
Winst Wattens 3
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rheindorf Altach op een 12e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rheindorf Altach - Wattens Opstelling Rheindorf Altach Opstelling Wattens Live Rheindorf Altach - Wattens Live Rheindorf Altach - Wattens kijken Rheindorf Altach - Wattens kijken Live Rheindorf Altach - Wattens stream Rheindorf Altach - Wattens Fox Sports Nabeschouwing Rheindorf Altach - Wattens Uitslag Rheindorf Altach - Wattens Statistieken Rheindorf Altach - Wattens Tipico Bundesliga 2023/2024 Rheindorf Altach - Wattens wedden Rheindorf Altach - Wattens gokken Rheindorf Altach - Wattens Unibet