Nabeschouwing Salzburg - Austria Wien (2-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 17:00 uurIn de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Salzburg het zondag 13 augustus 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Wien. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Salzburg - Austria Wien live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Austria Wien (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Austria Wien is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 2-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Austria Wien
Goals
2
0
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
17
3
Schoten op doel
6
0
Aanvallen
116
100
Gevaarlijke aanvallen
44
23
Passes
421
316
Overtredingen
8
12
Buitenspel
5
2
Corners
8
2
Wissels
5
5
LIVE Salzburg - Austria Wien 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Austria Wien teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Austria Wien
Opstellingen Salzburg - Austria Wien

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Salzburg - Austria Wien

Salzburg en Austria Wien treffen elkaar in de 3e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Austria Wien in de Tipico Bundesliga vond plaats op 3 juni 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 64 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 35 keer te winnen, terwijl Austria Wien slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 20 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 35
Winst Austria Wien 9
Gelijkspel 20
Totaal 64

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 2e positie staat, terwijl we Austria Wien terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Salzburg - Austria Wien Opstelling Salzburg Opstelling Austria Wien Live Salzburg - Austria Wien Live Salzburg - Austria Wien kijken Salzburg - Austria Wien kijken Live Salzburg - Austria Wien stream Salzburg - Austria Wien Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - Austria Wien Uitslag Salzburg - Austria Wien Statistieken Salzburg - Austria Wien Tipico Bundesliga 2023/2024 Salzburg - Austria Wien wedden Salzburg - Austria Wien gokken Salzburg - Austria Wien Unibet