Nabeschouwing Salzburg - Wattens (3-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 6 augustus 2023 - 17:00 uurIn de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Salzburg het zondag 6 augustus 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Wattens. De wedstrijd wordt gespeeld in Red Bull Arena in Leipzig.

Via de Salzburg - Wattens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg - Wattens (3-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Salzburg en Wattens is onder leiding van scheidsrechter Josef Spurny geëindigd in een 3-0 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Salzburg - Wattens
Goals
3
0
Balbezit
73%
27%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
21
4
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
162
67
Gevaarlijke aanvallen
49
20
Passes
576
217
Overtredingen
6
12
Buitenspel
4
0
Corners
7
1
Wissels
4
5
LIVE Salzburg - Wattens 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg - Wattens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg - Wattens
Opstellingen Salzburg - Wattens

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Salzburg - Wattens

Salzburg en Wattens treffen elkaar in de 2e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Josef Spurny en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Salzburg en Wattens in de Tipico Bundesliga vond plaats op 19 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Salzburg. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Salzburg favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Wattens slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Salzburg 9
Winst Wattens 1
Gelijkspel 0
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Salzburg op een 4e positie staat, terwijl we Wattens terugvinden op de 10e plaats.

Tags
Salzburg - Wattens Opstelling Salzburg Opstelling Wattens Live Salzburg - Wattens Live Salzburg - Wattens kijken Salzburg - Wattens kijken Live Salzburg - Wattens stream Salzburg - Wattens Fox Sports Nabeschouwing Salzburg - Wattens Uitslag Salzburg - Wattens Statistieken Salzburg - Wattens Tipico Bundesliga 2023/2024 Salzburg - Wattens wedden Salzburg - Wattens gokken Salzburg - Wattens Unibet