Nabeschouwing Sturm Graz - Austria Klagenfurt (0-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 17:00 uurIn de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Sturm Graz het zaterdag 12 augustus 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Austria Klagenfurt (0-0)

De Tipico Bundesliga 2023/2024 wedstrijd tussen Sturm Graz en Austria Klagenfurt geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Sturm Graz en Austria Klagenfurt gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Austria Klagenfurt kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - Austria Klagenfurt
Balbezit
41%
59%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
93
123
Gevaarlijke aanvallen
43
50
Passes
366
529
Overtredingen
9
12
Buitenspel
6
3
Corners
5
8
Wissels
5
3
LIVE Sturm Graz - Austria Klagenfurt 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Austria Klagenfurt
Opstellingen Sturm Graz - Austria Klagenfurt

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sturm Graz - Austria Klagenfurt

Sturm Graz en Austria Klagenfurt treffen elkaar in de 3e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Markus Hameter en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en Austria Klagenfurt in de Tipico Bundesliga vond plaats op 14 mei 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Sturm Graz favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Austria Klagenfurt slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sturm Graz 5
Winst Austria Klagenfurt 1
Gelijkspel 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 1e positie staat, terwijl we Austria Klagenfurt terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sturm Graz - Austria Klagenfurt Opstelling Sturm Graz Opstelling Austria Klagenfurt Live Sturm Graz - Austria Klagenfurt Live Sturm Graz - Austria Klagenfurt kijken Sturm Graz - Austria Klagenfurt kijken Live Sturm Graz - Austria Klagenfurt stream Sturm Graz - Austria Klagenfurt Fox Sports Nabeschouwing Sturm Graz - Austria Klagenfurt Uitslag Sturm Graz - Austria Klagenfurt Statistieken Sturm Graz - Austria Klagenfurt Tipico Bundesliga 2023/2024 Sturm Graz - Austria Klagenfurt wedden Sturm Graz - Austria Klagenfurt gokken Sturm Graz - Austria Klagenfurt Unibet