Nabeschouwing Sturm Graz - Austria Klagenfurt (2-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 19 mei 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Sturm Graz het zondag 19 mei 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Austria Klagenfurt. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - Austria Klagenfurt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - Austria Klagenfurt (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en Austria Klagenfurt is onder leiding van scheidsrechter Harald Lechner geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door Gregory Wüthrich, waarmee Sturm Graz met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sturm Graz opnieuw te scoren. In de 90e minuut was het A. Camara die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sturm Graz.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Sturm Graz.

LIVE Sturm Graz - Austria Klagenfurt 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - Austria Klagenfurt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Sturm Graz Gele kaart voor Dimitri Lavalée Sturm Graz
37' Wissel Sturm Graz Wissel N. Geyrhofer voor S. Jatta Sturm Graz
51' Gele kaart Austria Klagenfurt Gele kaart voor Thorsten Mahrer Austria Klagenfurt
69' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Gregory Wüthrich met assist van Tomi Horvat Sturm Graz 1-0
69' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Florian Jaritz voor Sinan Karweina Austria Klagenfurt
72' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Anton Maglica voor Sebastian Soto Austria Klagenfurt
72' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Simon Straudi voor Mark Jackson Austria Klagenfurt
75' Wissel Sturm Graz Wissel A. Camara voor W. Bøving Sturm Graz
75' Wissel Sturm Graz Wissel M. Johnston voor Jusuf Gazibegovic Sturm Graz
82' Wissel Austria Klagenfurt Wissel Jannik Thomas Robatsch voor Christopher Cvetko Austria Klagenfurt
87' Wissel Sturm Graz Wissel Stefan Hierländer  voor M. Biereth Sturm Graz
87' Wissel Sturm Graz Wissel S. Włodarczyk voor Tomi Horvat Sturm Graz
90' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt A. Camara met assist van Alexander Prass Sturm Graz 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - Austria Klagenfurt
Opstellingen Sturm Graz - Austria Klagenfurt
De opstellingen van Sturm Graz en Austria Klagenfurt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sturm Graz gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Austria Klagenfurt zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.