Nabeschouwing Sturm Graz - LASK Linz (2-0) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 5 augustus 2023 - 19:30 uurIn de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Sturm Graz het zaterdag 5 augustus 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen LASK Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Merkur Arena in Graz.

Via de Sturm Graz - LASK Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sturm Graz - LASK Linz (2-0)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Sturm Graz en LASK Linz is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Sturm Graz - LASK Linz
Goals
2
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
16
6
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
100
108
Gevaarlijke aanvallen
57
33
Passes
398
420
Overtredingen
15
17
Buitenspel
2
0
Corners
9
1
Wissels
3
5
LIVE Sturm Graz - LASK Linz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sturm Graz - LASK Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Sturm Graz - LASK Linz
Opstellingen Sturm Graz - LASK Linz

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Sturm Graz - LASK Linz

Sturm Graz en LASK Linz treffen elkaar in de 2e speelronde van de Tipico Bundesliga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastian Gishamer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sturm Graz en LASK Linz in de Tipico Bundesliga vond plaats op 3 juni 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sturm Graz. Op basis van de afgelopen 38 duels tussen beide ploegen is Sturm Graz favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl LASK Linz slechts 13 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sturm Graz 16
Winst LASK Linz 13
Gelijkspel 9
Totaal 38

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sturm Graz op een 2e positie staat, terwijl we LASK Linz terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sturm Graz - LASK Linz Opstelling Sturm Graz Opstelling LASK Linz Live Sturm Graz - LASK Linz Live Sturm Graz - LASK Linz kijken Sturm Graz - LASK Linz kijken Live Sturm Graz - LASK Linz stream Sturm Graz - LASK Linz Fox Sports Nabeschouwing Sturm Graz - LASK Linz Uitslag Sturm Graz - LASK Linz Statistieken Sturm Graz - LASK Linz Tipico Bundesliga 2023/2024 Sturm Graz - LASK Linz wedden Sturm Graz - LASK Linz gokken Sturm Graz - LASK Linz Unibet