Nabeschouwing Wattens - Sturm Graz (0-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zondag 25 februari 2024 - 14:30 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Wattens het zondag 25 februari 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sturm Graz. De wedstrijd wordt gespeeld in Gernot Langes Stadion in Wattens.

Via de Wattens - Sturm Graz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wattens - Sturm Graz (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wattens en Sturm Graz is onder leiding van scheidsrechter Josef Spurny geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sturm Graz. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Mika Biereth, waarmee Sturm Graz met 0-1 de leiding nam. Sturm Graz vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jon Gorenc Stankovic op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut moest Sturm Graz verder met een man minder nadat Gregory Wüthrich een rode kaart had gekregen. Het lukte Wattens in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Sturm Graz.

LIVE Wattens - Sturm Graz 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wattens - Sturm Graz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Mika Biereth Sturm Graz 0-1
12' Doelpunt Sturm Graz Doelpunt Jon Gorenc Stankovic Sturm Graz 0-2
61' Rode kaart Sturm Graz Rode kaart voor Gregory Wüthrich Sturm Graz
63' Wissel WSG Tirol Wissel Justin Forst voor Aleksander Buksa WSG Tirol
64' Wissel Sturm Graz Wissel David Schnegg voor Otar Kiteishvili Sturm Graz
65' Wissel Sturm Graz Wissel Szymon Włodarczyk voor Mika Biereth Sturm Graz
72' Wissel WSG Tirol Wissel Bror Blume Jensen voor Cem Üstündag WSG Tirol
73' Wissel WSG Tirol Wissel Stefan Skrbo voor David Gugganig WSG Tirol
82' Wissel Sturm Graz Wissel Stefan Hierländer voor Alexander Prass Sturm Graz
82' Wissel WSG Tirol Wissel Alexander Ranacher voor Luca Kronberger WSG Tirol
87' Wissel Sturm Graz Wissel Manprit Sarkaria voor Amady Camara Sturm Graz
87' Wissel Sturm Graz Wissel Max Johnston voor Jusuf Gazibegovic Sturm Graz
Video hoogtepunten en samenvatting Wattens - Sturm Graz
Opstellingen Wattens - Sturm Graz
De opstellingen van Wattens en Sturm Graz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wattens gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sturm Graz zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.