Nabeschouwing Wolfsberger AC - Blau-Weiß Linz (0-2) || Tipico Bundesliga 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 17:00 uur

In de Tipico Bundesliga 2023/2024 neemt Wolfsberger AC het zaterdag 27 april 2024 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Blau-Weiß Linz. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavanttal Arena in Wolfsberg.

Via de Wolfsberger AC - Blau-Weiß Linz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsberger AC - Blau-Weiß Linz (0-2)

Het Tipico Bundesliga duel tussen Wolfsberger AC en Blau-Weiß Linz is onder leiding van scheidsrechter Chiristian-Petru Ciochirca geëindigd in een 0-2 overwinning voor Blau-Weiß Linz. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Seidl, waarmee Blau-Weiß Linz met 0-1 de leiding nam. Blau-Weiß Linz vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Briedl op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Blau-Weiß Linz.

LIVE Wolfsberger AC - Blau-Weiß Linz 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsberger AC - Blau-Weiß Linz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Blau-Weiß Linz Doelpunt S. Seidl Blau-Weiß Linz 0-1
17' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor E. Omić Wolfsberger AC
24' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Adis Jasic Wolfsberger AC
34' Wissel Wolfsberger AC Wissel Simon Piesinger voor Cheick Mamadou Diabaté Wolfsberger AC
49' Gele kaart Blau-Weiß Linz Gele kaart voor Ronivaldo Blau-Weiß Linz
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel Sandro Altunashvili voor M. Leitgeb Wolfsberger AC
46' Wissel Wolfsberger AC Wissel M. Scharfetter voor E. Omić Wolfsberger AC
55' Doelpunt Blau-Weiß Linz Doelpunt A. Briedl met assist van S. Seidl Blau-Weiß Linz 0-2
56' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Dominik Baumgartner Wolfsberger AC
60' Wissel Wolfsberger AC Wissel Sankara Karamoko voor Adis Jasic Wolfsberger AC
60' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel D. Mitrović voor M. Schantl Blau-Weiß Linz
61' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel P. Mensah voor K. Dobras Blau-Weiß Linz
65' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel M. Krainz voor A. Briedl Blau-Weiß Linz
70' Gele kaart Wolfsberger AC Gele kaart voor Nikolas Veratschnig Wolfsberger AC
83' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel S. Feiertag voor Ronivaldo Blau-Weiß Linz
83' Wissel Blau-Weiß Linz Wissel M. Ibrahimi voor C. Noß Blau-Weiß Linz
87' Gele kaart Blau-Weiß Linz Gele kaart voor M. Krainz Blau-Weiß Linz
88' Wissel Wolfsberger AC Wissel P. Müller voor Samson Tijani Wolfsberger AC
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsberger AC - Blau-Weiß Linz
Opstellingen Wolfsberger AC - Blau-Weiß Linz
De opstellingen van Wolfsberger AC en Blau-Weiß Linz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolfsberger AC gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Blau-Weiß Linz zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.