Nabeschouwing Balzan - Domžale (1-3) (na verlenging) || UEFA Conference League 2023/2024

Dinsdag 18 juli 2023 - 19:30 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Balzan het dinsdag 18 juli 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Domžale. De wedstrijd wordt gespeeld in Infetti Ground in Birkirkara.

Via de Balzan - Domžale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Balzan - Domžale (1-3) (na verlenging)

Het UEFA Conference League duel tussen Balzan en Domžale is onder leiding van scheidsrechter Visar Kastrati geëindigd in een 1-3 overwinning voor Domžale. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-3 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Domžale dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 1-3.

Wedstrijdstatistieken Balzan - Domžale
Goals
1
3
LIVE Balzan - Domžale 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Balzan - Domžale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Balzan - Domžale
Opstellingen Balzan - Domžale

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Balzan - Domžale

Balzan en Domžale spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Visar Kastrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Balzan en Domžale in de UEFA Conference League vond plaats op 13 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Balzan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Balzan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Domžale slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Balzan 1
Winst Domžale 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Balzan - Domžale Opstelling Balzan Opstelling Domžale Live Balzan - Domžale Live Balzan - Domžale kijken Balzan - Domžale kijken Live Balzan - Domžale stream Balzan - Domžale Fox Sports Nabeschouwing Balzan - Domžale Uitslag Balzan - Domžale Statistieken Balzan - Domžale UEFA Conference League 2023/2024 Balzan - Domžale wedden Balzan - Domžale gokken Balzan - Domžale Unibet