Nabeschouwing Dynamo Kiev - Aris (2-1) (6-5 na strafschoppen) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 17 augustus 2023 - 19:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Dynamo Kiev het donderdag 17 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Aris. De wedstrijd wordt gespeeld in KSK Nika in Aleksandriya.

Via de Dynamo Kiev - Aris live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev - Aris (2-1) (6-5 na strafschoppen)

Het UEFA Conference League duel tussen Dynamo Kiev en Aris is onder leiding van scheidsrechter Sebastian Gishamer geëindigd in een overwinning voor Dynamo Kiev. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Dynamo Kiev het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 6-5 gewonnen werd.

Wedstrijdstatistieken Dynamo Kiev - Aris
Goals
2
1
LIVE Dynamo Kiev - Aris 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev - Aris teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev - Aris
Opstellingen Dynamo Kiev - Aris

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Dynamo Kiev - Aris

Dynamo Kiev en Aris spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sebastian Gishamer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dynamo Kiev en Aris in de UEFA Conference League vond plaats op 10 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Aris. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Aris favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dynamo Kiev te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dynamo Kiev. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dynamo Kiev 0
Winst Aris 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dynamo Kiev - Aris Opstelling Dynamo Kiev Opstelling Aris Live Dynamo Kiev - Aris Live Dynamo Kiev - Aris kijken Dynamo Kiev - Aris kijken Live Dynamo Kiev - Aris stream Dynamo Kiev - Aris Fox Sports Nabeschouwing Dynamo Kiev - Aris Uitslag Dynamo Kiev - Aris Statistieken Dynamo Kiev - Aris UEFA Conference League 2023/2024 Dynamo Kiev - Aris wedden Dynamo Kiev - Aris gokken Dynamo Kiev - Aris Unibet