Nabeschouwing Kecskemeti TE - Riga (2-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 27 juli 2023 - 19:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Kecskemeti TE het donderdag 27 juli 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Riga. De wedstrijd wordt gespeeld in Széktói Stadion in Kecskemét.

Via de Kecskemeti TE - Riga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kecskemeti TE - Riga (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Kecskemeti TE en Riga is onder leiding van scheidsrechter Irakli Kvirikashvili geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kecskemeti TE. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Kecskemeti TE - Riga
Goals
2
1
LIVE Kecskemeti TE - Riga 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kecskemeti TE - Riga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Kecskemeti TE - Riga
Opstellingen Kecskemeti TE - Riga

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Kecskemeti TE - Riga

Kecskemeti TE en Riga spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Irakli Kvirikashvili en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kecskemeti TE en Riga elkaar treffen in de UEFA Conference League.

Resultaat Aantal
Winst Kecskemeti TE 0
Winst Riga 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Kecskemeti TE - Riga Opstelling Kecskemeti TE Opstelling Riga Live Kecskemeti TE - Riga Live Kecskemeti TE - Riga kijken Kecskemeti TE - Riga kijken Live Kecskemeti TE - Riga stream Kecskemeti TE - Riga Fox Sports Nabeschouwing Kecskemeti TE - Riga Uitslag Kecskemeti TE - Riga Statistieken Kecskemeti TE - Riga UEFA Conference League 2023/2024 Kecskemeti TE - Riga wedden Kecskemeti TE - Riga gokken Kecskemeti TE - Riga Unibet