Nabeschouwing Osijek - Zalaegerszegi TE (1-0) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 27 juli 2023 - 20:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Osijek het donderdag 27 juli 2023 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zalaegerszegi TE. De wedstrijd wordt gespeeld in Mewa Arena in Mainz.

Via de Osijek - Zalaegerszegi TE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osijek - Zalaegerszegi TE (1-0)

Het UEFA Conference League duel tussen Osijek en Zalaegerszegi TE is onder leiding van scheidsrechter Bastian Dankert geëindigd in een 1-0 overwinning voor Osijek. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Osijek - Zalaegerszegi TE
Goals
1
0
LIVE Osijek - Zalaegerszegi TE 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osijek - Zalaegerszegi TE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Osijek - Zalaegerszegi TE
Opstellingen Osijek - Zalaegerszegi TE

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Osijek - Zalaegerszegi TE

Osijek en Zalaegerszegi TE spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bastian Dankert en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Osijek en Zalaegerszegi TE elkaar treffen in de UEFA Conference League.

Resultaat Aantal
Winst Osijek 0
Winst Zalaegerszegi TE 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Osijek - Zalaegerszegi TE Opstelling Osijek Opstelling Zalaegerszegi TE Live Osijek - Zalaegerszegi TE Live Osijek - Zalaegerszegi TE kijken Osijek - Zalaegerszegi TE kijken Live Osijek - Zalaegerszegi TE stream Osijek - Zalaegerszegi TE Fox Sports Nabeschouwing Osijek - Zalaegerszegi TE Uitslag Osijek - Zalaegerszegi TE Statistieken Osijek - Zalaegerszegi TE UEFA Conference League 2023/2024 Osijek - Zalaegerszegi TE wedden Osijek - Zalaegerszegi TE gokken Osijek - Zalaegerszegi TE Unibet