Nabeschouwing Pyunik - Kalmar (2-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 3 augustus 2023 - 17:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Pyunik het donderdag 3 augustus 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Kalmar. De wedstrijd wordt gespeeld in Kotaik Stadium in Abovian.

Via de Pyunik - Kalmar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Pyunik - Kalmar (2-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Pyunik en Kalmar is onder leiding van scheidsrechter Igor Stojchevski geëindigd in een 2-1 overwinning voor Pyunik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Pyunik - Kalmar
Goals
2
1
LIVE Pyunik - Kalmar 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Pyunik - Kalmar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Pyunik - Kalmar
Opstellingen Pyunik - Kalmar

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Pyunik - Kalmar

Pyunik en Kalmar spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Igor Stojchevski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Pyunik en Kalmar in de UEFA Conference League vond plaats op 27 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Pyunik. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Pyunik favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Kalmar slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Pyunik 1
Winst Kalmar 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Pyunik - Kalmar Opstelling Pyunik Opstelling Kalmar Live Pyunik - Kalmar Live Pyunik - Kalmar kijken Pyunik - Kalmar kijken Live Pyunik - Kalmar stream Pyunik - Kalmar Fox Sports Nabeschouwing Pyunik - Kalmar Uitslag Pyunik - Kalmar Statistieken Pyunik - Kalmar UEFA Conference League 2023/2024 Pyunik - Kalmar wedden Pyunik - Kalmar gokken Pyunik - Kalmar Unibet