Nabeschouwing Riga - Kecskemeti TE (3-1) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 3 augustus 2023 - 19:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Riga het donderdag 3 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kecskemeti TE. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadions Skonto in Riga.

Via de Riga - Kecskemeti TE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Riga - Kecskemeti TE (3-1)

Het UEFA Conference League duel tussen Riga en Kecskemeti TE is onder leiding van scheidsrechter Iwan Griffith geëindigd in een 3-1 overwinning voor Riga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Riga - Kecskemeti TE
Goals
3
1
LIVE Riga - Kecskemeti TE 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Riga - Kecskemeti TE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Riga - Kecskemeti TE
Opstellingen Riga - Kecskemeti TE

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Riga - Kecskemeti TE

Riga en Kecskemeti TE spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iwan Griffith en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Riga en Kecskemeti TE in de UEFA Conference League vond plaats op 27 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kecskemeti TE. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Kecskemeti TE favoriet. 1 keer wist de ploeg van Riga te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Riga. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Riga 0
Winst Kecskemeti TE 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Riga - Kecskemeti TE Opstelling Riga Opstelling Kecskemeti TE Live Riga - Kecskemeti TE Live Riga - Kecskemeti TE kijken Riga - Kecskemeti TE kijken Live Riga - Kecskemeti TE stream Riga - Kecskemeti TE Fox Sports Nabeschouwing Riga - Kecskemeti TE Uitslag Riga - Kecskemeti TE Statistieken Riga - Kecskemeti TE UEFA Conference League 2023/2024 Riga - Kecskemeti TE wedden Riga - Kecskemeti TE gokken Riga - Kecskemeti TE Unibet