Nabeschouwing Rosenborg - Crusaders (3-2) (na verlenging) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 3 augustus 2023 - 19:00 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Rosenborg het donderdag 3 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Crusaders. De wedstrijd wordt gespeeld in Lerkendal Stadion in Trondheim.

Via de Rosenborg - Crusaders live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Crusaders (3-2) (na verlenging)

Het UEFA Conference League duel tussen Rosenborg en Crusaders is onder leiding van scheidsrechter Adam Farkas geëindigd in een 3-2 overwinning voor Rosenborg. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Rosenborg dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 3-2.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - Crusaders
Goals
3
2
LIVE Rosenborg - Crusaders 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Crusaders teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Rosenborg - Crusaders
Opstellingen Rosenborg - Crusaders

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rosenborg - Crusaders

Rosenborg en Crusaders spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adam Farkas en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rosenborg en Crusaders in de UEFA Conference League vond plaats op 27 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Rosenborg 0
Winst Crusaders 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Rosenborg - Crusaders Opstelling Rosenborg Opstelling Crusaders Live Rosenborg - Crusaders Live Rosenborg - Crusaders kijken Rosenborg - Crusaders kijken Live Rosenborg - Crusaders stream Rosenborg - Crusaders Fox Sports Nabeschouwing Rosenborg - Crusaders Uitslag Rosenborg - Crusaders Statistieken Rosenborg - Crusaders UEFA Conference League 2023/2024 Rosenborg - Crusaders wedden Rosenborg - Crusaders gokken Rosenborg - Crusaders Unibet