Nabeschouwing Zalaegerszegi TE - Osijek (1-2) || UEFA Conference League 2023/2024

Donderdag 3 augustus 2023 - 18:45 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Zalaegerszegi TE het donderdag 3 augustus 2023 om 18:45 uur in eigen huis op tegen Osijek. De wedstrijd wordt gespeeld in ZTE-Aréna in Zalaegerszeg.

Via de Zalaegerszegi TE - Osijek live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zalaegerszegi TE - Osijek (1-2)

Het UEFA Conference League duel tussen Zalaegerszegi TE en Osijek is onder leiding van scheidsrechter Gal Laibuvitz geëindigd in een 1-2 overwinning voor Osijek. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een -1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Zalaegerszegi TE - Osijek
Goals
1
2
LIVE Zalaegerszegi TE - Osijek 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zalaegerszegi TE - Osijek teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Zalaegerszegi TE - Osijek
Opstellingen Zalaegerszegi TE - Osijek

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zalaegerszegi TE - Osijek

Zalaegerszegi TE en Osijek spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gal Laibuvitz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zalaegerszegi TE en Osijek in de UEFA Conference League vond plaats op 27 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osijek. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Osijek favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zalaegerszegi TE te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zalaegerszegi TE. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zalaegerszegi TE 0
Winst Osijek 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Zalaegerszegi TE - Osijek Opstelling Zalaegerszegi TE Opstelling Osijek Live Zalaegerszegi TE - Osijek Live Zalaegerszegi TE - Osijek kijken Zalaegerszegi TE - Osijek kijken Live Zalaegerszegi TE - Osijek stream Zalaegerszegi TE - Osijek Fox Sports Nabeschouwing Zalaegerszegi TE - Osijek Uitslag Zalaegerszegi TE - Osijek Statistieken Zalaegerszegi TE - Osijek UEFA Conference League 2023/2024 Zalaegerszegi TE - Osijek wedden Zalaegerszegi TE - Osijek gokken Zalaegerszegi TE - Osijek Unibet