Nabeschouwing Zimbru - Fenerbahçe (0-4) || UEFA Conference League 2023/2024

Dinsdag 1 augustus 2023 - 19:30 uurIn de UEFA Conference League 2023/2024 neemt Zimbru het dinsdag 1 augustus 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul CPTF in Chişinău.

Via de Zimbru - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zimbru - Fenerbahçe (0-4)

Het UEFA Conference League duel tussen Zimbru en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Robert Harvey geëindigd in een 0-4 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Zimbru - Fenerbahçe
LIVE Zimbru - Fenerbahçe 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zimbru - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Zimbru - Fenerbahçe
Opstellingen Zimbru - Fenerbahçe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zimbru - Fenerbahçe

Zimbru en Fenerbahçe spelen tegen elkaar in seizoen 2023/2024 van de UEFA Conference League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Harvey en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zimbru en Fenerbahçe in de UEFA Conference League vond plaats op 26 juli 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zimbru te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zimbru. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zimbru 0
Winst Fenerbahçe 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Zimbru - Fenerbahçe Opstelling Zimbru Opstelling Fenerbahçe Live Zimbru - Fenerbahçe Live Zimbru - Fenerbahçe kijken Zimbru - Fenerbahçe kijken Live Zimbru - Fenerbahçe stream Zimbru - Fenerbahçe Fox Sports Nabeschouwing Zimbru - Fenerbahçe Uitslag Zimbru - Fenerbahçe Statistieken Zimbru - Fenerbahçe UEFA Conference League 2023/2024 Zimbru - Fenerbahçe wedden Zimbru - Fenerbahçe gokken Zimbru - Fenerbahçe Unibet