Nabeschouwing Sint-Truiden - Antwerp (4-0) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 7 april 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Sint-Truiden het zaterdag 7 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Antwerp (4-0)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Sint-Truiden en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door S. Asamoah, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Sint-Truiden vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Botaka op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut volgde een derde treffer van Sint-Truiden, waarmee C. Akpom zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sint-Truiden in de 88e minuut, nadat J. Botaka de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sint-Truiden.

LIVE Sint-Truiden - Antwerp 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt S. Asamoah met assist van J. Botaka Sint-Truiden 1-0
30' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor T. Susic Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel R. Habran voor Matheus Antwerp
64' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Botaka Sint-Truiden 2-0
68' Wissel Antwerp Wissel J. Pitroipa voor F. Haroun Antwerp
71' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt C. Akpom Sint-Truiden 3-0
71' Wissel Antwerp Wissel G. Niangadou voor T. Susic Antwerp
72' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor I. Vetokele Sint-Truiden
75' Wissel Sint-Truiden Wissel A. De Sart voor R. Bezus Sint-Truiden
81' Wissel Sint-Truiden Wissel B. Gueye voor C. Akpom Sint-Truiden
88' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Botaka Sint-Truiden 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Antwerp
Opstellingen Sint-Truiden - Antwerp

Voorbeschouwing Sint-Truiden - Antwerp

Sint-Truiden en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sint-Truiden en Antwerp elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst Sint-Truiden 0
Winst Antwerp 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 6e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 2e plaats.