Nabeschouwing Waasland-Beveren - Zulte-Waregem (1-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zondag 8 april 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Waasland-Beveren het zondag 8 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Zulte-Waregem (1-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Waasland-Beveren en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door T. Bongonda, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Zulte-Waregem vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. De Pauw op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Waasland-Beveren vervolgens op 1-2. Het was I. Thelin die vanaf 11 meter wist te scoren in de 76e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erik Lambrechts, waardoor Zulte-Waregem een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Waasland-Beveren - Zulte-Waregem 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Bongonda Zulte-Waregem
33' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Bongonda met assist van P. Olayinka Zulte-Waregem 0-1
41' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor V. Angban Waasland-Beveren
47' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt N. De Pauw met assist van T. Bongonda Zulte-Waregem 0-2
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel R. Mmaee voor R. Ait-Atmane Waasland-Beveren
67' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. De Sart voor T. Bongonda Zulte-Waregem
76' Penalty Waasland-Beveren Penalty I. Thelin Waasland-Beveren 1-2
77' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. de Fauw Zulte-Waregem
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel O. Myny voor A. Boljevic Waasland-Beveren
79' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Leya voor O. Kaya Zulte-Waregem
82' Wissel Zulte-Waregem Wissel I. Saponjic voor N. De Pauw Zulte-Waregem
83' Wissel Waasland-Beveren Wissel C. Ndiaye voor O. Ampomah Waasland-Beveren
86' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor I. Saponjic Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Zulte-Waregem
Opstellingen Waasland-Beveren - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Zulte-Waregem

Waasland-Beveren en Zulte-Waregem spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Waasland-Beveren en Zulte-Waregem elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst Waasland-Beveren 0
Winst Zulte-Waregem 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 6e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 4e plaats.