Nabeschouwing Antwerp - Sporting Charleroi (3-2) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zondag 26 mei 2019 - 14:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Antwerp het zondag 26 mei 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Sporting Charleroi (3-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Antwerp en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 3-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Charleroi kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van V. Osimhen. Sporting Charleroi vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Dessoleil op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 16e minuut wist Antwerp de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via D. Mbokani.

In de 20e minuut werd G. Zajkov van Sporting Charleroi met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sporting Charleroi het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 22e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Antwerp speler L. Refaelov. Antwerp kwam op voorsprong nadat D. Mbokani de 3-2 wist te maken na 67 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nicolas Laforge en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Antwerp.

LIVE Antwerp - Sporting Charleroi 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen Sporting Charleroi 0-1
12' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt D. Dessoleil met assist van M. Bruno Sporting Charleroi 0-2
16' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van D. Arslanagic Antwerp 1-2
20' Rode kaart Sporting Charleroi Rode kaart voor G. Zajkov Sporting Charleroi
22' Penalty Antwerp Penalty L. Refaelov Antwerp 2-2
62' Wissel Antwerp Wissel Ivo Rodrigues voor A. Baby Antwerp
67' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van D. Lamkel Ze Antwerp 3-2
69' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Van Damme Antwerp
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Niane voor R. Morioka Sporting Charleroi
75' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Marinos Sporting Charleroi
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Henen voor G. Hendrickx Sporting Charleroi
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel Y. Delfi voor M. Bruno Sporting Charleroi
93' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Lamkel Ze Antwerp
93' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Nurio Fortuna Sporting Charleroi
94' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Sporting Charleroi
Opstellingen Antwerp - Sporting Charleroi
De opstellingen van Antwerp en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Felice Mazzù
Voorbeschouwing Antwerp - Sporting Charleroi

Antwerp en Sporting Charleroi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antwerp en Sporting Charleroi elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.