Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - KV Oostende (1-2) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zaterdag 18 mei 2019 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 18 mei 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - KV Oostende (1-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Beerschot-Wilrijk en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 1-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door F. Sakala, waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. KV Oostende vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Vanlerberghe op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut wist Beerschot-Wilrijk de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Bourdin. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Beerschot-Wilrijk kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lothar D'hondt, waardoor KV Oostende een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Beerschot-Wilrijk - KV Oostende 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Sakala met assist van B. Nastić KV Oostende 0-1
24' Wissel KV Oostende Wissel A. Nouri voor T. De Sutter KV Oostende
46' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Nkaka KV Oostende
51' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
57' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Messoudi voor B. De Keersmaecker Beerschot-Wilrijk
57' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Hoffer voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
64' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Vanlerberghe met assist van A. Nouri KV Oostende 0-2
67' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel G. De Mets voor T. Van Hyfte Beerschot-Wilrijk
74' Wissel KV Oostende Wissel M. Jonckheere voor A. Nkaka KV Oostende
81' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt P. Bourdin Beerschot-Wilrijk 1-2
82' Wissel KV Oostende Wissel L. Ndenbe voor J. Bataille KV Oostende
93' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Sakala KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - KV Oostende
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - KV Oostende
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.