Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi (0-3) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zaterdag 11 mei 2019 - 18:00 uur



In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Beerschot-Wilrijk het zaterdag 11 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion in Antwerp.

Via de Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi (0-3)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Beerschot-Wilrijk en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Charleroi kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Dessoleil. Sporting Charleroi vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Osimhen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 66e minuut was de ideale kans voor Sporting Charleroi om te scoren. Q. Simons was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

In de 89e minuut volgde een derde treffer van Sporting Charleroi, waarmee A. Niane zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nicolas Laforge, waardoor Sporting Charleroi een 0-3 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
2
11
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
83
87
Gevaarlijke aanvallen
39
51
Overtredingen
6
15
Buitenspel
3
0
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt D. Dessoleil Sporting Charleroi 0-1
25' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen met assist van M. Bruno Sporting Charleroi 0-2
50' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Mboko Beerschot-Wilrijk
56' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Messoudi Beerschot-Wilrijk
66' Penalty gemist Sporting Charleroi Penalty gemist Q. Simons A. Mboko Sporting Charleroi
66' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Montiel voor T. Tissoudali Beerschot-Wilrijk
74' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel D. Henen voor R. Morioka Beerschot-Wilrijk
81' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor V. Osimhen Sporting Charleroi
85' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Vereeck voor B. De Keersmaecker Sporting Charleroi
86' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Niane voor M. Bruno Beerschot-Wilrijk
89' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Niane voor J. Perbet Sporting Charleroi 0-3
89' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Niane Sporting Charleroi 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi
De opstellingen van Beerschot-Wilrijk en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Beerschot-Wilrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Stijn Vreven
Wissels Beerschot-Wilrijk
# Speler Pos.
72 Antoine Lejoly K
30 Jordi Nolle K
4 Quinten Simons V
20 Diego Montiel M
8 Simon Vereeck M
16 Elhadji Elhadji M
27 Erwin Hoffer A
Formatie 3-5-2
Coach Felice Mazzù
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
16 Wissel
15 Valentin Baume K
14 Thomas Wildemeersch V
17 Stergos Marinos V
23 Steeven Willems V
7 David Henen M
9 Adama Niane A
10 Jérémy Perbet A
70 Younes Delfi A
Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi

Beerschot-Wilrijk en Sporting Charleroi spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en Sporting Charleroi in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 22 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 1 keer wist de ploeg van Beerschot-Wilrijk te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Beerschot-Wilrijk. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst Sporting Charleroi 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 5e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi Opstelling Beerschot-Wilrijk Opstelling Sporting Charleroi Live Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi Live Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi kijken Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi kijken Live Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi stream Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi Uitslag Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi Statistieken Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi wedden Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi gokken Beerschot-Wilrijk - Sporting Charleroi Unibet