Nabeschouwing KV Oostende - AS Eupen (1-2) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zaterdag 30 maart 2019 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt KV Oostende het zaterdag 30 maart 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - AS Eupen (1-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen KV Oostende en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 1-2 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg Luis García van AS Eupen via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 15 minuten was het Y. Msakni die AS Eupen op een 0-1 voorsprong zette. In de 30e minuut moest KV Oostende verder met een man minder nadat N. Lombaerts een rode kaart had gekregen.

In de 44e minuut kwam KV Oostende op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Fernando Canesin. In de 62e was het AS Eupen dat op voorsprong kwam te staan na een goal van Xavi Molina.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor AS Eupen een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE KV Oostende - AS Eupen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Penalty gemist AS Eupen Penalty gemist Luis García AS Eupen
15' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Y. Msakni met assist van Luis García AS Eupen 0-1
28' Wissel AS Eupen Wissel K. Jocelyn voor M. Fall AS Eupen
30' Rode kaart KV Oostende Rode kaart voor N. Lombaerts KV Oostende
35' Wissel KV Oostende Wissel L. De Bock voor T. De Sutter KV Oostende
44' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Fernando Canesin met assist van F. Sakala KV Oostende 1-1
61' Wissel KV Oostende Wissel B. Capon voor A. Nouri KV Oostende
62' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Xavi Molina met assist van Luis García AS Eupen 1-2
70' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Nastić KV Oostende
71' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor K. Jocelyn AS Eupen
72' Wissel KV Oostende Wissel S. Guri voor J. Vanlerberghe KV Oostende
81' Wissel AS Eupen Wissel D. Miličević voor Y. Toyokawa AS Eupen
87' Wissel AS Eupen Wissel S. Essende voor E. Ocansey AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - AS Eupen
Opstellingen KV Oostende - AS Eupen
De opstellingen van KV Oostende en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing KV Oostende - AS Eupen

KV Oostende en AS Eupen spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Europa League Playoffs seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en AS Eupen in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 12 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.