Nabeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden (1-1) || UEFA Europa League Playoffs

Woensdag 15 mei 2019 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs neemt KV Oostende het woensdag 15 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Versluys Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden (1-1)

In de UEFA Europa League Playoffs heeft de wedstrijd tussen KV Oostende en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 27e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Sylla van Sint-Truiden via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 37 minuten was het S. Guri die KV Oostende op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte A. De Sart namens Sint-Truiden in de 91e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Sint-Truiden
Goals
1
1
Aanvallen
74
120
Gevaarlijke aanvallen
42
75
Corners
3
10
Wissels
3
3
LIVE KV Oostende - Sint-Truiden 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Penalty gemist Sint-Truiden Penalty gemist M. Sylla Sint-Truiden
37' Doelpunt KV Oostende Doelpunt S. Guri KV Oostende 1-0
46' Wissel Sint-Truiden Wissel Cristian Ceballos voor Y. Boli Sint-Truiden
59' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Asamoah voor I. Sankhon Sint-Truiden
75' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor T. Sekine Sint-Truiden
75' Wissel KV Oostende Wissel J. Vanlerberghe voor J. Bataille KV Oostende
87' Wissel KV Oostende Wissel A. Nouri voor A. Nkaka KV Oostende
90' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor S. Guri KV Oostende
91' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. De Sart met assist van W. Endo Sint-Truiden 1-1
Opstellingen KV Oostende - Sint-Truiden
De opstellingen van KV Oostende en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Franky Van der Elst
Wissels KV Oostende
# Speler Pos.
30 Thomas De Bie K
1 Joseph Fabrice Ondoa Ebogo K
22 Logan Ndenbe V
19 Amin Nouri V
17 Jordi Vanlerberghe M
7 Junior Fashion Sakala A
18 Tom De Sutter A
22 A
Formatie 5-3-2
Coach Marc Brys
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
21 Lucas Pirard K
14 Alexandre De Bruyn M
23 Rai Vloet M
12 Samuel Asamoah A
19 Cristian Ceballos Prieto A
29 Elton Acolatse A
22 Wolke Janssens A
18 Kosuke Kinoshita A
Voorbeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden

KV Oostende en Sint-Truiden spelen tegen elkaar in seizoen 2018/2019 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KV Oostende en Sint-Truiden elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 0
Winst Sint-Truiden 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 4e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
KV Oostende - Sint-Truiden Opstelling KV Oostende Opstelling Sint-Truiden Live KV Oostende - Sint-Truiden Live KV Oostende - Sint-Truiden kijken KV Oostende - Sint-Truiden kijken Live KV Oostende - Sint-Truiden stream KV Oostende - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden Uitslag KV Oostende - Sint-Truiden Statistieken KV Oostende - Sint-Truiden UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 KV Oostende - Sint-Truiden wedden KV Oostende - Sint-Truiden gokken KV Oostende - Sint-Truiden Unibet