Nabeschouwing KV Oostende - Sporting Charleroi (2-2) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 18:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt KV Oostende het zaterdag 27 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Sporting Charleroi (2-2)

De UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 wedstrijd tussen KV Oostende en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 58e minuut dacht KV Oostende op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Boonen. Helaas voor KV Oostende werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Sporting Charleroi dat via W. Dutoît dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Christof Dierick. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 80e minuut gemaakt door G. Angella waardoor Sporting Charleroi met 1-2 aan de leiding kwam. In de 90e minuut scoorde KV Oostende via K. Vandendriessche, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 91e minuut moest KV Oostende verder met een man minder, nadat R. DHaese een tweede gele kaart kreeg. Na 94 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat K. Vandendriessche zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor de winst binnen sleepte dankzij een 2-2 overwinning.

LIVE KV Oostende - Sporting Charleroi 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Willems Sporting Charleroi
50' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Bruno Sporting Charleroi
58' Penalty KV Oostende Penalty I. Boonen KV Oostende
61' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor KV Oostende 1-0
62' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Guri voor T. De Sutter Sporting Charleroi
63' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Ilaimaharitra C. Diandy Sporting Charleroi
65' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Ilaimaharitra KV Oostende
68' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt W. Dutoît Sporting Charleroi
68' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor V. Osimhen G. Angella Sporting Charleroi 1-1
68' Wissel Sporting Charleroi Wissel V. Osimhen voor Sporting Charleroi
70' Wissel KV Oostende Wissel R. Morioka voor A. Niane KV Oostende
80' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor G. Hendrickx Sporting Charleroi
80' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt G. Angella Sporting Charleroi 1-2
80' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor F. Marquet KV Oostende
87' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Bataille I. Boonen KV Oostende
90' Doelpunt KV Oostende Doelpunt K. Vandendriessche KV Oostende
91' Tweede gele kaart KV Oostende Tweede gele kaart voor R. DHaese KV Oostende 2-2
94' Tweede gele kaart KV Oostende Tweede gele kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Sporting Charleroi
Opstellingen KV Oostende - Sporting Charleroi
De opstellingen van KV Oostende en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.