Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Kortrijk (2-3) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 27 april 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Kortrijk (2-3)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Royal Excel Mouscron en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 2-3 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Dussenne in de 24e minuut, waardoor Royal Excel Mouscron met een man minder kwam te staan. In de 30e minuut was het Royal Excel Mouscron dat via L. Rougeaux dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Jan Boterberg. De eerste goal werd in de 31e minuut gemaakt door T. Chevalier waardoor Kortrijk met 1-1 aan de leiding kwam.

Na 56 minuten was het F. Boya die de bal in eigen doel werkte, waardoor Kortrijk op 1-2 kwam te staan. In de 66e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Royal Excel Mouscron speler S. Amallah.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-3 winst voor Kortrijk.

LIVE Royal Excel Mouscron - Kortrijk 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Kuzmanović voor B. Godeau Royal Excel Mouscron
24' Rode kaart Royal Excel Mouscron Rode kaart voor N. Dussenne Royal Excel Mouscron
30' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor M. Leye Kortrijk 1-0
30' Penalty Royal Excel Mouscron Penalty L. Rougeaux Royal Excel Mouscron
31' Doelpunt Kortrijk Doelpunt T. Chevalier met assist van F. Avenatti Kortrijk 1-1
39' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor S. Amallah Royal Excel Mouscron
43' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor P. Golubović Kortrijk
46' Wissel Kortrijk Wissel B. Kumordzi voor P. Golubović Kortrijk
50' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor M. Kuzmanović Royal Excel Mouscron
56' Eigen doelpunt Kortrijk Eigen doelpunt F. Boya Kortrijk 1-2
66' Penalty Royal Excel Mouscron Penalty S. Amallah Royal Excel Mouscron 2-2
70' Wissel Kortrijk Wissel J. Stojanović voor A. Koita Kortrijk
76' Doelpunt Kortrijk Doelpunt F. Avenatti Kortrijk 2-3
80' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Pierrot voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
87' Wissel Kortrijk Wissel L. Azouni voor T. Chevalier Kortrijk
88' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Vroman voor B. Dione Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Kortrijk
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Kortrijk
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Royal Excel Mouscron gaat aantreden in een 4-3-2-1 formatie en Kortrijk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.