Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren (2-4) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Vrijdag 17 mei 2019 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Royal Excel Mouscron het vrijdag 17 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren (2-4)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Royal Excel Mouscron en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 2-4 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door T. Awoniyi, waarmee Royal Excel Mouscron met 1-0 de leiding nam. Waasland-Beveren kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Badibanga, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette D. Jubitana zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Waasland-Beveren de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Awoniyi de 2-2 maakte voor Royal Excel Mouscron. Waasland-Beveren leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 77 minuten op voorsprong na een goal van F. Forte: 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 93e minuut en kwam op naam te staan van Waasland-Beveren speler N. Ampomah, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lawrence Visser bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Waasland-Beveren.

LIVE Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt T. Awoniyi met assist van M. Leye Royal Excel Mouscron 1-0
38' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt B. Badibanga met assist van D. Foulon Waasland-Beveren 1-1
41' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor B. Dione Royal Excel Mouscron
47' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor F. Boya Royal Excel Mouscron
52' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotić Waasland-Beveren
62' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Jubitana voor K. Lulić Waasland-Beveren
62' Wissel Waasland-Beveren Wissel N. Ampomah voor S. Milošević Waasland-Beveren
63' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel F. Pierrot voor B. Dione Royal Excel Mouscron
66' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt D. Jubitana met assist van N. Ampomah Waasland-Beveren 1-2
71' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt T. Awoniyi met assist van M. Benson Royal Excel Mouscron 2-2
72' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Kuzmanović voor B. Godeau Royal Excel Mouscron
73' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor M. Bakić Royal Excel Mouscron
77' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt F. Forte met assist van B. Badibanga Waasland-Beveren 2-3
81' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor M. Kuzmanović Royal Excel Mouscron
83' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel D. Mohamed voor M. Leye Royal Excel Mouscron
88' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Sula voor F. Forte Waasland-Beveren
92' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor N. Ampomah Waasland-Beveren
93' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt N. Ampomah Waasland-Beveren 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Waasland-Beveren
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Royal Excel Mouscron gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.