Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Kortrijk (2-0) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Dinsdag 14 mei 2019 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt Union Saint-Gilloise het dinsdag 14 mei 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Roi Baudouin in Brussels.

Via de Union Saint-Gilloise - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Kortrijk (2-0)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Union Saint-Gilloise en Kortrijk is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 2-0 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Y. Niakaté, waarmee Union Saint-Gilloise met 1-0 de leiding nam. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Stamenković op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 86e minuut kreeg A. Hamzaoui van Union Saint-Gilloise voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Union Saint-Gilloise de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise.

LIVE Union Saint-Gilloise - Kortrijk 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Y. Niakaté Union Saint-Gilloise 1-0
57' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt M. Stamenković met assist van F. Selemani Union Saint-Gilloise 2-0
63' Wissel Kortrijk Wissel I. Ouali voor T. Chevalier Kortrijk
64' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor J. De Sart Kortrijk
68' Wissel Kortrijk Wissel J. Toualy Dié voor I. Ezekiel Kortrijk
70' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel R. Ferber voor Y. Niakaté Union Saint-Gilloise
74' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel A. Hamzaoui voor F. Vega Union Saint-Gilloise
78' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor A. Hamzaoui Union Saint-Gilloise
80' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Pinto Borges voor M. Fixelles Union Saint-Gilloise
86' Tweede gele kaart Union Saint-Gilloise Tweede gele kaart voor A. Hamzaoui Union Saint-Gilloise
90' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor A. Camara B. Hines-Ike Union Saint-Gilloise
90' Wissel Kortrijk Wissel R. Ferber voor Kortrijk
92' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor L. Rougeaux Kortrijk
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Kortrijk
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Kortrijk
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Kortrijk zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.