Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren (1-3) || UEFA Europa League Playoffs 2016/2017

Vrijdag 19 mei 2017 - 23:30 uur



In de UEFA Europa League Playoffs 2016/2017 neemt Union Saint-Gilloise het vrijdag 19 mei 2017 om 23:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Kleine Heizel (Bruxelles (Brussel)) in Brussel.

Via de Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren (1-3)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Union Saint-Gilloise en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Eric Lambrechts geëindigd in een 1-3 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 28e minuut dacht Union Saint-Gilloise op voorsprong te komen via een doelpunt van Alves Da Silva. Helaas voor Union Saint-Gilloise werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Waasland-Beveren dat via O. Ampomah dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Eric Lambrechts. K. Borry dacht na 74 minuten te scoren voor Waasland-Beveren, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Waasland-Beveren via O. Ampomah, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Eric Lambrechts niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren
Goals
1
3
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
9
11
Schoten op doel
4
8
Overtredingen
13
9
Buitenspel
6
5
Corners
7
5
LIVE Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt Alves Da Silva met assist van M. Aoulad Union Saint-Gilloise
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel J. Michel voor A. Dhondt Waasland-Beveren
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Langil voor M. Nys Waasland-Beveren
53' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt O. Ampomah met assist van S. Langil Waasland-Beveren
71' Wissel Waasland-Beveren Wissel G. Van Remoortere voor A. Cerigioni Waasland-Beveren
73' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor P. Perdichizzi Union Saint-Gilloise
74' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt K. Borry Waasland-Beveren
75' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Neels voor V. Vandiepenbeeck Union Saint-Gilloise
81' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel C. Faure voor N. Rajsel Union Saint-Gilloise
84' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt O. Ampomah Waasland-Beveren
85' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Caufriez Waasland-Beveren
85' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel G. Kaminiaris voor G. Cabeke Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren
Opstellingen Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren
De opstellingen van Union Saint-Gilloise en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Union Saint-Gilloise gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Basiselftal Waasland-Beveren
# Speler Pos.
0
0
0
0
0 Ariel Roman Soto Gonzalez
0 Bernald Alfaro Alfaro
0
0
0 Brayan Rojas Jiménez
0
0
Wissels Waasland-Beveren
# Speler Pos.
0
0 Anderson Andrade Antunes
0 Yael Andrés López Fuentes
0
0
0
0
Voorbeschouwing Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren

Union Saint-Gilloise en Waasland-Beveren spelen tegen elkaar in seizoen 2016/2017 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Union Saint-Gilloise en Waasland-Beveren in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 8 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Union Saint-Gilloise favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Waasland-Beveren slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Union Saint-Gilloise 1
Winst Waasland-Beveren 0
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren Opstelling Union Saint-Gilloise Opstelling Waasland-Beveren Live Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren Live Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren kijken Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren kijken Live Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren stream Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren Fox Sports Nabeschouwing Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren Uitslag Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren Statistieken Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren UEFA Europa League Playoffs 2016/2017 Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren wedden Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren gokken Union Saint-Gilloise - Waasland-Beveren Unibet