Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - KV Oostende (0-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Beerschot-Wilrijk het zondag 6 mei 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Olympisch Stadion (Antwerp (Anvers)) in Anvers.

Via de Beerschot-Wilrijk - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beerschot-Wilrijk - KV Oostende (0-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Beerschot-Wilrijk en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 0-2 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van D. Prychynenko zette KV Oostende op een 0-1 voorsprong in de 58e minuut van de wedstrijd. KV Oostende vergrootte in de 70e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Akpala op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor KV Oostende.

LIVE Beerschot-Wilrijk - KV Oostende 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beerschot-Wilrijk - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel M. Messoudi voor J. De Jonghe Beerschot-Wilrijk
55' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor R. Bushiri KV Oostende
56' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel J. Zoua voor K. Mbombo Beerschot-Wilrijk
58' Eigen doelpunt KV Oostende Eigen doelpunt D. Prychynenko KV Oostende 0-1
61' Wissel KV Oostende Wissel K. Musona voor H. Ozkan KV Oostende
68' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Abaz voor H. Losada Beerschot-Wilrijk
70' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Akpala KV Oostende 0-2
78' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor R. Rezaeian KV Oostende
78' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor F. Canesin KV Oostende
85' Wissel KV Oostende Wissel R. Zivkovic voor J. Akpala KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Beerschot-Wilrijk - KV Oostende
Opstellingen Beerschot-Wilrijk - KV Oostende

Voorbeschouwing Beerschot-Wilrijk - KV Oostende

Beerschot-Wilrijk en KV Oostende spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Beerschot-Wilrijk en KV Oostende in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 22 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Beerschot-Wilrijk 0
Winst KV Oostende 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Beerschot-Wilrijk op een 6e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 5e plaats.