Nabeschouwing Lokeren - Beerschot-Wilrijk (4-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 12 mei 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Lokeren het zaterdag 12 mei 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Beerschot-Wilrijk (4-2)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Lokeren en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 4-2 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lokeren kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Cevallos. Lokeren vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Hupperts op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Beerschot-Wilrijk vervolgens op 2-1. Het was T. van Hyfte die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Octavio de 2-2 maakte voor Beerschot-Wilrijk. In de 68e werkte R. Romo de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 92e minuut en kwam op naam te staan van Lokeren speler R. Soder, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jonathan Lardot bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Lokeren.

LIVE Lokeren - Beerschot-Wilrijk 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Lokeren Doelpunt J. Cevallos Lokeren 1-0
10' Doelpunt Lokeren Doelpunt G. Hupperts met assist van J. Cevallos Lokeren 2-0
13' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor S. Marzo Lokeren
18' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. van Hyfte Beerschot-Wilrijk
26' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Abaz voor Y. Boulaouali Beerschot-Wilrijk
41' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Filipovic Lokeren
43' Penalty Beerschot-Wilrijk Penalty T. van Hyfte Beerschot-Wilrijk 2-1
46' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Octavio voor G. Francois Beerschot-Wilrijk
47' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt Octavio Beerschot-Wilrijk 2-2
58' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel K. Mbombo voor J. Zoua Beerschot-Wilrijk
68' Eigen doelpunt Lokeren Eigen doelpunt R. Romo Lokeren 3-2
77' Wissel Lokeren Wissel Y. Lawal voor G. Hupperts Lokeren
81' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Skulason Lokeren
85' Wissel Lokeren Wissel M. Terki voor J. Cevallos Lokeren
90' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor J. De Jonghe Beerschot-Wilrijk
92' Doelpunt Lokeren Doelpunt R. Soder met assist van A. Skulason Lokeren 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen Lokeren - Beerschot-Wilrijk

Voorbeschouwing Lokeren - Beerschot-Wilrijk

Lokeren en Beerschot-Wilrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Beerschot-Wilrijk in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Lokeren 0
Winst Beerschot-Wilrijk 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 1e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 6e plaats.