Nabeschouwing Sint-Truiden - KV Oostende (4-1) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 28 april 2018 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Sint-Truiden het zaterdag 28 april 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - KV Oostende (4-1)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Sint-Truiden en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 4-1 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door E. Acolatse, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van R. Zivkovic in de 32e minuut zorgde er even later voor dat KV Oostende weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Een penalty in de 39e minuut was de ideale kans voor KV Oostende om te scoren. R. Zivkovic was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de 61e minuut moest KV Oostende verder met een man minder, nadat A. Nkaka een tweede gele kaart kreeg. In de 62e was het Sint-Truiden dat op voorsprong kwam te staan na een goal van R. Bezus. Na 90 minuten kwam Sint-Truiden op een veiligere 3-1 voorsprong na een goal van C. Akpom. In de 92e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was R. Bezus van Sint-Truiden die daarmee de stand op 4-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Wesley Alen bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Sint-Truiden.

LIVE Sint-Truiden - KV Oostende 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Nkaka KV Oostende
27' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt E. Acolatse met assist van S. de Petter Sint-Truiden 1-0
31' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. de Petter Sint-Truiden
32' Penalty KV Oostende Penalty R. Zivkovic KV Oostende 1-1
37' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor R. Zivkovic KV Oostende
39' Penalty gemist KV Oostende Penalty gemist R. Zivkovic KV Oostende
59' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Akpom voor B. Gueye Sint-Truiden
61' Tweede gele kaart KV Oostende Tweede gele kaart voor A. Nkaka KV Oostende
62' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt R. Bezus Sint-Truiden 2-1
65' Wissel KV Oostende Wissel H. Ozkan voor R. DHaese KV Oostende
68' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Dussaut Sint-Truiden
69' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor R. Bushiri KV Oostende
71' Wissel KV Oostende Wissel Z. Tomasevic voor A. Bjelica KV Oostende
71' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Asamoah voor E. Acolatse Sint-Truiden
82' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Legear voor C. Charisis Sint-Truiden
83' Wissel KV Oostende Wissel Z. Gano voor J. Akpala KV Oostende
85' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor H. Ozkan KV Oostende
88' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Kotysch Sint-Truiden
90' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt C. Akpom Sint-Truiden 3-1
92' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt R. Bezus met assist van J. Legear Sint-Truiden 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - KV Oostende
Opstellingen Sint-Truiden - KV Oostende

Voorbeschouwing Sint-Truiden - KV Oostende

Sint-Truiden en KV Oostende spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en KV Oostende in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 15 april 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Sint-Truiden 0
Winst KV Oostende 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 2e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 5e plaats.