Nabeschouwing AS Eupen - Antwerp (0-1) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Woensdag 18 april 2018 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt AS Eupen het woensdag 18 april 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Antwerp (0-1)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen AS Eupen en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door W. Owusu, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Antwerp.

LIVE AS Eupen - Antwerp 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Antwerp Doelpunt W. Owusu met assist van J. Ardaiz Antwerp 0-1
46' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor E. Ocansey AS Eupen
60' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Matheus Antwerp
72' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Blondelle AS Eupen
73' Wissel Antwerp Wissel L. Mendy voor J. Ardaiz Antwerp
76' Wissel AS Eupen Wissel F. Raspentino voor Y. Toyokawa AS Eupen
79' Wissel AS Eupen Wissel G. Jamabo voor M. Valiente AS Eupen
82' Wissel Antwerp Wissel S. Limbombe voor R. Habran Antwerp
87' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor D. Diagne AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Antwerp
Opstellingen AS Eupen - Antwerp

Voorbeschouwing AS Eupen - Antwerp

AS Eupen en Antwerp spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en Antwerp elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst AS Eupen 0
Winst Antwerp 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 6e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 3e plaats.