Nabeschouwing KV Oostende - Beerschot-Wilrijk (2-1) || UEFA Europa League Playoffs 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 18:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2018/2019 neemt KV Oostende het zaterdag 6 april 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Beerschot-Wilrijk (2-1)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen KV Oostende en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 2-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door E. Placca Fessou, waarmee Beerschot-Wilrijk met 0-1 de leiding nam. KV Oostende kwam na 35 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Coopman, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. J. De Jonghe dacht na 81 minuten te scoren voor KV Oostende, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-1 stand in het voordeel van KV Oostende.

LIVE KV Oostende - Beerschot-Wilrijk 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt E. Placca Fessou Beerschot-Wilrijk 0-1
35' Doelpunt KV Oostende Doelpunt S. Coopman KV Oostende 1-1
40' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel J. Van den Bergh voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
63' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor I. Boonen F. Sakala KV Oostende
69' Wissel KV Oostende Wissel D. Montiel voor T. Van Hyfte KV Oostende
73' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel J. Vanlerberghe voor A. Nkaka Beerschot-Wilrijk
80' Wissel KV Oostende Wissel J. Vanlerberghe voor KV Oostende 2-1
81' Penalty KV Oostende Penalty J. De Jonghe A. Mboko KV Oostende
81' Wissel KV Oostende Wissel A. Nouri voor T. De Sutter KV Oostende
92' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel Fernando Canesin voor Beerschot-Wilrijk
92' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Fernando Canesin KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen KV Oostende - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van KV Oostende en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.