Nabeschouwing KV Oostende - Beerschot-Wilrijk (2-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zondag 22 april 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt KV Oostende het zondag 22 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Beerschot-Wilrijk (2-2)

De UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 wedstrijd tussen KV Oostende en Beerschot-Wilrijk geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Beerschot-Wilrijk kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. De Jonghe. Beerschot-Wilrijk vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Van den Bergh op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 32e minuut wist KV Oostende de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via E. Banda.

Na 43 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Bjelica de 2-2 maakte voor KV Oostende.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE KV Oostende - Beerschot-Wilrijk 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. De Jonghe met assist van G. Francois Beerschot-Wilrijk 0-1
5' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor T. van Hyfte Beerschot-Wilrijk
20' Doelpunt Beerschot-Wilrijk Doelpunt J. Van den Bergh met assist van D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk 0-2
24' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Z. Tomasevic KV Oostende
32' Doelpunt KV Oostende Doelpunt E. Banda met assist van F. Canesin KV Oostende 1-2
43' Doelpunt KV Oostende Doelpunt A. Bjelica KV Oostende 2-2
62' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor A. Bjelica KV Oostende
64' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor E. Banda KV Oostende
65' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor D. Prychynenko Beerschot-Wilrijk
69' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel E. Abaz voor M. Messoudi Beerschot-Wilrijk
69' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel K. Mbombo voor J. Zoua Beerschot-Wilrijk
70' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Canesin KV Oostende
77' Wissel KV Oostende Wissel J. Bataille voor E. Banda KV Oostende
78' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor R. Bushiri KV Oostende
82' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor A. Maes Beerschot-Wilrijk
86' Wissel KV Oostende Wissel A. Nkaka voor R. Bushiri KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen KV Oostende - Beerschot-Wilrijk

Voorbeschouwing KV Oostende - Beerschot-Wilrijk

KV Oostende en Beerschot-Wilrijk spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KV Oostende en Beerschot-Wilrijk elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst KV Oostende 0
Winst Beerschot-Wilrijk 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 5e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 6e plaats.