Nabeschouwing Lierse - OH Leuven (2-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 5 mei 2018 - 20:00 uur



In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Lierse het zaterdag 5 mei 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen OH Leuven. De wedstrijd wordt gespeeld in Herman Vanderpoortenstadion in Lier.

Via de Lierse - OH Leuven live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lierse - OH Leuven (2-2)

De UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 wedstrijd tussen Lierse en OH Leuven geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Y. Aguemon, waarmee OH Leuven met 0-1 de leiding nam. Lierse kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Yagan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 55e minuut zette P. Bourdin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lierse de leiding in de wedstrijd nam.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Schuermans de 2-2 maakte voor OH Leuven. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Lierse - OH Leuven
Goals
2
2
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
74
81
Gevaarlijke aanvallen
52
53
Overtredingen
12
12
Buitenspel
7
0
Corners
5
7
Wissels
3
3
LIVE Lierse - OH Leuven 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lierse - OH Leuven teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Doelpunt OH Leuven Doelpunt Y. Aguemon met assist van J. Gorius OH Leuven 0-1
12' Doelpunt Lierse Doelpunt I. Yagan met assist van A. Allach Lierse 1-1
51' Gele kaart OH Leuven Gele kaart voor J. Dequevy OH Leuven
55' Doelpunt Lierse Doelpunt P. Bourdin met assist van I. Yagan Lierse 2-1
62' Wissel OH Leuven Wissel M. Maertens voor J. Dequevy OH Leuven
71' Wissel OH Leuven Wissel D. Vekemans voor K. Persoons OH Leuven
71' Wissel OH Leuven Wissel E. Casagolda voor J. Kostovski OH Leuven
79' Doelpunt OH Leuven Doelpunt K. Schuermans met assist van J. Libert OH Leuven 2-2
87' Wissel Lierse Wissel A. Joachim voor N. Binst Lierse
87' Gele kaart Lierse Gele kaart voor F. Frans Lierse
89' Wissel Lierse Wissel M. Elgabas voor O. Boussaid Lierse
91' Gele kaart Lierse Gele kaart voor Lierse
92' Wissel Lierse Wissel B. Badibanga voor A. Allach Lierse
Video hoogtepunten en samenvatting Lierse - OH Leuven
Opstellingen Lierse - OH Leuven

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lierse - OH Leuven

Lierse en OH Leuven spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lierse en OH Leuven in de UEFA Europa League Playoffs vond plaats op 7 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lierse. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lierse favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl OH Leuven slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lierse 1
Winst OH Leuven 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lierse op een 5e positie staat, terwijl we OH Leuven terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lierse - OH Leuven Opstelling Lierse Opstelling OH Leuven Live Lierse - OH Leuven Live Lierse - OH Leuven kijken Lierse - OH Leuven kijken Live Lierse - OH Leuven stream Lierse - OH Leuven Fox Sports Nabeschouwing Lierse - OH Leuven Uitslag Lierse - OH Leuven Statistieken Lierse - OH Leuven UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 Lierse - OH Leuven wedden Lierse - OH Leuven gokken Lierse - OH Leuven Unibet