Nabeschouwing Lokeren - KV Oostende (2-2) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Woensdag 18 april 2018 - 20:30 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Lokeren het woensdag 18 april 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - KV Oostende (2-2)

De UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 wedstrijd tussen Lokeren en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 26 minuten. A. Skulason maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lokeren vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. KV Oostende kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Banda, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette M. Miric zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lokeren de leiding in de wedstrijd nam.

In de 75e minuut werd R. Rezaeian van KV Oostende met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor KV Oostende het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Lokeren kreeg een penalty toegewezen in de 80e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond J. Cevallos die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-1 tussenstand op het scorebord bleef staan. Na 82 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat J. Akpala de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Lokeren - KV Oostende 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Penalty Lokeren Penalty A. Skulason Lokeren 1-0
33' Doelpunt KV Oostende Doelpunt E. Banda met assist van R. Zivkovic KV Oostende 1-1
69' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Miric met assist van J. Cevallos Lokeren 2-1
70' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor J. Bataille KV Oostende
72' Wissel KV Oostende Wissel R. Bushiri voor N. Lombaerts KV Oostende
73' Wissel Lokeren Wissel Y. Lawal voor G. Hupperts Lokeren
75' Rode kaart KV Oostende Rode kaart voor R. Rezaeian KV Oostende
78' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor Z. Tomasevic KV Oostende
79' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Milic KV Oostende
80' Penalty gemist Lokeren Penalty gemist J. Cevallos Lokeren
81' Wissel KV Oostende Wissel J. Akpala voor Z. Gano KV Oostende
81' Wissel Lokeren Wissel A. Benchaib voor J. Cevallos Lokeren
82' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Akpala KV Oostende 2-2
88' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor E. Banda KV Oostende
92' Wissel Lokeren Wissel R. Soder voor S. de Ridder Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - KV Oostende
Opstellingen Lokeren - KV Oostende

Voorbeschouwing Lokeren - KV Oostende

Lokeren en KV Oostende spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lokeren en KV Oostende elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst Lokeren 0
Winst KV Oostende 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 1e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 4e plaats.