Nabeschouwing Lokeren - Sint-Truiden (1-0) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 31 maart 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Lokeren het zaterdag 31 maart 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Sint-Truiden (1-0)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Lokeren en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 38 minuten. M. Maric maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Lokeren vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Lokeren.

LIVE Lokeren - Sint-Truiden 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Kitsiou Sint-Truiden
31' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Cevallos Lokeren
38' Penalty Lokeren Penalty M. Maric Lokeren 1-0
42' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor S. de Ridder Lokeren
58' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor T. Mpati Bibuangu Lokeren
67' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor T. de Sutter Lokeren
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Sint-Truiden
Opstellingen Lokeren - Sint-Truiden

Voorbeschouwing Lokeren - Sint-Truiden

Lokeren en Sint-Truiden spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Europa League Playoffs seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Lokeren en Sint-Truiden elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.