Nabeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen (2-3) || UEFA Europa League Playoffs 2017/2018

Zaterdag 21 april 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Europa League Playoffs 2017/2018 neemt Sint-Truiden het zaterdag 21 april 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen (2-3)

Het UEFA Europa League Playoffs duel tussen Sint-Truiden en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Jan Boterberg geëindigd in een 2-3 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Blondelle, waarmee AS Eupen met 0-1 de leiding nam. Sint-Truiden kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. de Petter, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette A. De Sart zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sint-Truiden de leiding in de wedstrijd nam.

Na 55 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Y. Toyokawa de 2-2 maakte voor AS Eupen. In de 69e werkte C. De Norre de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan. Na 83 minuten was het F. Raspentino van AS Eupen de kans kreeg om de wedstrijd via een penalty opnieuw van een goal te voorzien, maar zijn inzet vanaf 11 meter bleek niet voldoende om de kans te benutten, waardoor de score 2-2 bleef.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jan Boterberg en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van AS Eupen.

LIVE Sint-Truiden - AS Eupen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Blondelle met assist van R. Mulumba AS Eupen 0-1
13' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor E. Ocansey AS Eupen
24' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt S. de Petter met assist van R. Bezus Sint-Truiden 1-1
51' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt A. De Sart met assist van J. Botaka Sint-Truiden 2-1
55' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Y. Toyokawa AS Eupen 2-2
61' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Legear voor E. Acolatse Sint-Truiden
69' Eigen doelpunt AS Eupen Eigen doelpunt C. De Norre AS Eupen 2-3
71' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Gnaka AS Eupen
72' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor R. Mulumba AS Eupen
73' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor J. Teixeira Sint-Truiden
73' Wissel Sint-Truiden Wissel I. Vetokele voor J. Botaka Sint-Truiden
79' Wissel Sint-Truiden Wissel B. Gueye voor C. De Norre Sint-Truiden
80' Wissel AS Eupen Wissel A. Castro-Montes voor Y. Toyokawa AS Eupen
83' Penalty gemist AS Eupen Penalty gemist F. Raspentino AS Eupen
87' Wissel AS Eupen Wissel J. Loties voor M. Valiente AS Eupen
91' Wissel AS Eupen Wissel O. J. Georgev Igor voor F. Raspentino AS Eupen
93' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Kitsiou Sint-Truiden
95' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. de Petter Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - AS Eupen
Opstellingen Sint-Truiden - AS Eupen

Voorbeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen

Sint-Truiden en AS Eupen spelen tegen elkaar in seizoen 2017/2018 van de UEFA Europa League Playoffs. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jan Boterberg en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sint-Truiden en AS Eupen elkaar treffen in de UEFA Europa League Playoffs.

Winst Sint-Truiden 0
Winst AS Eupen 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 2e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 6e plaats.